over MoMENT


MoMENT architectuur gelooft in de juiste balans tussen esthetiek en haalbaarheid.

Daarom is altijd het uitgangspunt fraaie gebouwen te ontwerpen in de beste relatie tot bruikbaarheid, kosten en proces. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan een constructieve verhouding tussen opdrachtgever, gebruiker, adviseurs en alle andere belanghebbenden.

De basis van het ontwerp wordt gevormd door de locatie, het gebruik, de belanghebbenden en de beschikbare mogelijkheden. Het resultaat is daardoor altijd maatwerk. Dat geldt ook voor de projectorganisatie: Bij elk project wordt een specifiek projectteam samengesteld met de meest geschikte professionals.

MoMENT architectuur ontwerpt nieuwe gebouwen, transformeert, renoveert en verbouwd gebouwen en adviseert bij haalbaarheidsonderzoek. De basis vormt gevormd door brede ervaring met diverse gebouwtypen: Woningen, kantoren, bedrijfsgebouwen, onderwijsgebouwen, sportgebouwen en hotels. Van schetsontwerp tot en met oplevering.

over Jeroen

Jeroen Heijstee heeft ruime ervaring in architectuur en vastgoed. Na zijn studie Bouwkunde aan de TU Delft werkte hij als architect aan vele projecten en was hij onder andere 5 jaar architect-partner bij OZ architecture in Amsterdam. Naast zijn werkzaamheden was hij gedurende 3 jaar tevens voorzitter van de welstandcommissie in Zoetermeer. Vanuit zijn brede interesse volgde hij later aan de ASRE (Amsterdam School of Real Estate) de opleidingen Projectontwikkeling, Marktanalyse en Investeringsanalyse. Deze kennis bracht hij vervolgens in praktijk als Senior Projectontwikkelaar bij de Maarsen Groep.

Gefundeerd op deze ervaringen startte hij in 2012 het architectenbureau MoMENT architectuur